Information om udendørstræning

Kære medlemmer

I forbindelse med de seneste udmeldinger fra DHF arbejder vi i bestyrelsen på højtryk for at finde en løsning på udendørstræningsfaciliteter til Amager SK’s hold. Pt. er vi blandt andet i dialog med forskellige gymnasier og andre steder med potentielle coronavenlige faciliteter om, hvorvidt vi kan låne og benytte os af deres udendørsarealer til træning.

DHF har sat en række retningslinjer op for, hvordan udendørstræninger skal og må foregå i henhold til coronavenlighed. Disse retningslinjer skal vi naturligvis overholde. Samtidig er det i vores interesse at finde en lokation, hvor vi kan sikre de bedst mulige rammer og forhold til gode træningsøvelser, og hvor spillerne ikke skal køre for langt for at komme til træning.

Vi vender tilbage så snart vi har yderligere information om muligheder for udendørstræning til klubbens hold. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke jer for jeres tålmodighed. Vi forstår fuldt ud jeres frustrationer over ikke at kunne træne, og at lysten til/iveren for at komme i gang presser på. Vi beder jer væbne jer med tålmodighed lidt endnu!