VELKOMMEN TIL BO! FORTÆL LIDT OM DIG SELV:

”Jeg hedder Bo S. Ebsen og er 44 år. Jeg arbejder som glarmester, er gift og har en søn på 13 år. Jeg er vokset op indenfor sejlsport, som træner/assistent for et landshold ved diverse DM, EM, VM og OL.”

HVOR HAR HÅNDBOLDEN FØRT DIG HEN INDTIL NU?

”Jeg har, siden min opstart sammen med min kone Trine i HIK, trænet en del børnehold, sluttet med U13 piger og Dame senior i kval.rækken. Jeg har brugt en del af mine erfaringer fra sejlsporten, i min tilgang til de krav jeg har stillet til de spillere jeg har været heldig at træne. ”

HVORFOR HAR DU VALGT AMAGER SK?

”Gennem de seneste år, har jeg fulgt min søn og Trine i deres dommergerning indenfor håndbolden. Den har meget ofte ledt os til Amager SK, samt et tæt samarbejde med flere nuværende og tidligere medlemmer af bestyrelsen, har vist mig hvad Amager SK står for. Denne profil passer godt til hvad jeg mener håndbold skal være for en størrelse.”

HVAD BLIVER DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER I AMAGER SK?

”Mine primære opgaver vil være at være bindeled mellem en trænerstab og klubbens bestyrelse. Jeg skal være med til at udvikle trænerstaben og komme med input til bestyrelsen i styrkelse af trænerstaben og fremtidens Amager SK.”


Kontaktoplysninger:
Bo Søren Ebsen
sportsligansvarlig@amager-sk.dk